śledź Karmazynowy

Tytuł “Karmazynowy” wywodzi się od powszechnego określenia intensywnej czerwieni, symbolizującej wyjątkowy status. “Śledź Karmazynowy” zasłużył na to miano nie tylko barwą marynaty, ale przede wszystkim swoim intensywnym smakiem, wynikającym z odważnego połączenia następujących składników:
marynowanych filetów śledziowych, cebuli cukrowej, oleju z pestek winogron, pieprzu cytrynowego, ksylitolu i sosu pomidorowego (pomidor, cukier trzcinowy, sól, borówki).

śledź w Ziołach

Komponując śledzia w Ziołach sięgnęliśmy do korzeni, by wykorzystać możliwości jakie daje natura, poruszając zmysły powonienia i smaku. Zdrowa, wyrazista aranżacja koreczków, została stworzona dzięki połączeniu następujących składników:
marynowanych filetów śledziowych, oleju z pestek winogron, czosnku, migdałów, żurawiny, pieprzu cytrynowego i ksylitolu.

śledź Delikates

Termin „Delikates” służy wyróżnieniu wykwintnych dań. Wyjątkowa delikatność rozpływającego się w ustach rarytasu, stanowi efekt oryginalnego połączenia następujących składników:
marynowanych filetów śledziowych, ananasa, migdałów, selera, oleju z pestek winogron, pieprzu cytrynowego, cebuli cukrowej i ksylitolu.

śledź Klasyczny

„Śledź Klasyczny” to przykład sukcesu uniwersalnej receptury. Deklarowana w nazwie ponadczasowość, wynika z wielopokoleniowego doświadczenia w smacznym łączeniu prostych składników:
marynowanych filetów śledziowych, oleju z pestek winogron, pieprzu ziołowego, cebuli cukrowej i ksylitolu.

 

śledź Pikantny

„Śledzia Pikantnego” dedykujemy osobom poszukującym nowych aranżacji w tradycyjnych potrawach. Świeży śledź stanowi idealną metodę przekonania o wyjątkowości rybnych dań, dzięki „opakowaniu” go w dodatkowe smaki, oparte na następujących składnikach:
marynowanych filetach śledziowych, cebuli cukrowej, oleju z pestek winogron i pikantnemu sosowi (pomidory, papryka czerwona, jabłka, marchew, czosnek, papryka habanero, oliwa z oliwek, ocet, sól, pieprz, cukier).

śledź O-mega z kaparami

Kapary to przyprawa o delikatnie ostrym smaku, wiodąca w medycynie naturalnej. Spożywane obficie w regionach śródziemnomorskich, dodają pikantności także naszym koreczkom, łącząc się z:
solą morską, marynowanymi filetami śledziowymi, olejem z pestek winogron, migdałami,  siemieniem lnianym, babką płesznik, nasionami chia, ksylitolem.

 

śledź Orientalny

W nowej aranżacji połączyliśmy ikony wschodniej kuchni z czołowym reprezentantem bałtyckiego bogactwa. Korzenne aromaty ujawniają niebanalne oblicze śledzia, dzięki następującym składnikom:
imbirowi, cynamonowi, kurkumie, pieprzowi cayenne, olejowi z pestek winogron, cebuli cukrowej, kminowi rzymskiemu, ksylitolowi.

śledź O-mega z jagodami goji

Jagody goji nazywane czerwonym diamentem wschodu, są bezcenne ze względu na właściwości wzmacniające odporność. Medycyna chińska przypisuje im niezliczone zasługi, a my doceniając ich walory smakowe połączyliśmy je z:
marynowanymi filetami śledziowymi, olejem z pestek winogron, migdałami,  siemieniem lnianym, babką płesznik, nasionami chia, ksylitolem.